Trafikskola

Välkommen till TobbeTrafik, din trafikskola i Bollebygd.

Vi vänder oss även till er närheten, bl.a. Borås, Hindås, Rävlanda, Härryda, Lerum, Mark och Landvetter.

TobbeTrafik är en trafikskola i närheten av Bollebygd där du kan gå kurser och övningsköra, för att tids nog ta körkort för bland annat personbil och husbil. Oavsett vilket körkort du är intresserad av kommer du få den hjälpen som behövs för att du ska nå dit. Vi utgår från Bollebygd men vi vänder oss även till er i närheten, bl.a. Borås, Hindås, Rävlanda, Härryda, Lerum, Mark och Landvetter.

Självklart är alla välkomna, oavsett vart du kommer ifrån.

Hos oss får du en helt individanpassad utbildning där du som elev står i centrum. Vårt mål är att på ett effektivt och genomtänkt sätt ge dig den kunskapen som behövs för att dels klara av körkortet men även för att du på ett säkert sätt ska kunna föra dig i trafiken i framtiden.

De olika kurserna och utbildningarna som behövs för respektive körkort kan du läsa mer om på hemsidan. Du kan även läsa mer om de olika stegen som du ska ta på vägen till ditt körkort. Dessutom kan du smidigt ansöka till kurser här på hemsidan och klicka dig vidare till transportstyrelsens hemsida för att ansöka om tillstånd.

Befinner du dig i exempelvis Hindås, Rävlanda, Mark, Landvetter, Lerum eller Härryda och tycker det här verkar intressant är det bara för dig att anmäla dig till kursen som intresserar dig. Skulle du ha några som helst frågor om oss, körkort, tillstånd eller liknande är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Svarar vi inte direkt kommer vi återkomma så fort möjligheten finns med de svaren som du eftersöker. Givetvis är du även varmt välkommen in till oss för att prata med oss och ställa eventuella frågor. Med engagerad och kunnig personal vill vi hjälpa dig med ditt körkort. Vår förhoppning är att du kommer välja vår trafikskola.