Körkort Personbil

KÖRKORT I BOLLEBYGD – PERSONBIL, B

På Tobbe Trafik tar du körkort – effektivt och prisvärt!
Teori- och körutbildning går hand i hand och ger bäst resultat. Hör av dig till oss på trafikskolan så planerar vi din körkortsutbildning tillsammans! Glöm inte att ansöka om körkortstillstånd och handledartillstånd hos Transportstyrelsen innan du påbörjar din resa mot körkortet tillsammans med oss. När du är redo för teoriprovet och dina körkunskaper är tillräckligt bra så bokar vi proven åt dig!

Körkort för dig som bor i Bollebygd, Hindås, Rävlanda, Landvetter, Mark, Härryda eller Lerum

Den praktiska utbildningen består utav lärarledda körlektioner med någon utav oss på Tobbe Trafiks trafikskola. För att träna extra på det du lär dig under körlektionerna är det väldigt bra att kunna övningsköra med en handledare hemma.

Din handledare vid privat övningskörning är också välkommen att följa med på körlektionerna, för att få mer inblick och tips på vad just ni behöver öva på.

Den teoretiska biten av körkortet ansvarar du som elev för själv. När du har betalat för ett startpaket eller teoriavgiften får du dina böcker och kan börja med utbildningen direkt. Via elevcentralen finner du dataprov som hjälper dig under teoristudierna.

Förutom de ordinarie dataproven har du även tillgång till datorbaserade repetitionsprov samt ett slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov. Samtliga av dessa övningsprov kan göras hemifrån, via Elevcentralen.

Anmäl dig till vår trafikskola i Bollebygd så har du snart ditt körkort

Tobbe Trafik är inte bara en trafikskola för körkortselever från Bollebygd utan vi tar självklart emot elever även från vår omnejd. Bor du i Hindås, Rävlanda, Landvetter, Mark, Härryda, Lerum eller någon annan ort är du välkommen till Tobbe Trafik i Bollebygd – individanpassad utbildning med eleven i centrum.

 

Tobbe Trafik bilar

Kommande Kurser

riskutbildningar

Kommande kurser

handledare

För att få tillstånd att övningsköra privat är det krav att genomgå en introduktionskurs/handledarkurs. Syftet med kursen är att stärka Er som handledare och elever så ni på bästa sätt kan skapa ett aktivt samarbete och på så sätt få effektivitet i er körkortsutbildning.

Anmäl er via knappen nedan och ange namn och personnummer på alla deltagare i meddelandefältet. Kostnaden är 425 kr/person, där handledarbok och fika ingår. Vid kurstillfället, medtag giltig legitimation på alla deltagare. Eleven måste vara minst 15 år och 9 månader.

Kommande kurser

tillstånd