Körkort Personbil

På Tobbe Trafik tar du körkort – effektivt och prisvärt. Teori- och körutbildning går hand i hand och ger bäst resultat. När du är redo för teoriprovet och din körnivå är tillräckligt bra bokar vi prov åt dig. Glöm inte att ansöka om körkortstillstång och handledartillstånd innan du påbörjar din resa mot körkortet med oss. Hör av dig till oss så planerar vi din körkortsutbildning tillsammans!

Praktisk utbildning

Den praktiska utbildningen består utav lärarledda körlektioner med oss. För att träna extra på det du lär dig under körlektionerna är det bra att övningsköra med en handlerare hemma.

Din handledare vid privat övningskörning är också välkommen att följa med på körlektionerna, för att få mer inblick och tips på vad just ni behöver öva på.

Teoretisk utbildning

Den teoretiska biten av körkortet ansvarar du som elev för själv. När du betalat ett startpaket eller teoriavgift får du dina böcker och kan börja med teoridelen av utbildningen. Via elevcentralen kan du finna dataprov som hjälper dig under teoristudierna.

Förutom de ordinarie dataproven har du även tillgång till datorbaserade repetitionsprov samt ett slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov,. Samtliga prov kan göras hemifrån, via Elevcentralen.

Tobbe Trafik bilar

Kommande Kurser

riskutbildningar

Kommande kurser

handledare

För att få tillstånd att övningsköra privat är det krav att genomgå en introduktionskurs/handledarkurs. Syftet med kursen är att stärka Er som handledare och elever så ni på bästa sätt kan skapa ett aktivt samarbete och på så sätt få effektivitet i er körkortsutbildning.

Anmäl er via knappen nedan och ange namn och personnummer på alla deltagare i meddelandefältet. Kostnaden är 425 kr/person, där handledarbok och fika ingår. Vid kurstillfället, medtag giltig legitimation på alla deltagare. Eleven måste vara minst 15 år och 9 månader.

Kommande kurser

tillstånd