Körkort Husbil C1

TRAFIKSKOLA I BOLLEBYGD FÖR KÖRKORT HUSBIL, C1

Vi på Tobbe Trafik i Bollebygd har ett komplett körkortspaket för C1 med körlektioner och teoripaket i form av böcker och övningsprov online som ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt husbilskort. Teorin gör du mestadels hemifrån, så det spelar mindre roll att vår trafikskola ligger i Bollebygd även om du själv bor i någon av våra angränsande orter Alingsås, Göteborg, Mark, Borås, Härryda, Ulricehamn, Lerum eller Kungsbacka.

Körkortsbehörigheten Husbil C1 ger dig rätt att köra husbilar eller medeltunga lastbilar från 3500 kg till en totalvikt på högst 7500 kg. Det finns vissa krav som du behöver uppfylla innan du skriver in dig på vår trafikskola så att du kan ta ditt C1-körkort, se nedan.

Krav för körkortsbehöriget C1, husbil på trafikskola

Du behöver vara 18 år fyllda och ha ett svenskt körkort med B-behörighet i grunden samt att du har ett giltigt körkortstillstånd. Du är permanent bosatt i Sverige eller har studerat här i minst sex månader.

Ditt körkort får inte vara utfärdat i någon annan stat inom EES-området. Ett sådant körkort går däremot att byta ut mot ett svenskt! Sista kravet är att du har gjort ett godkänt förarprov (kunskapsprov och körprov).

Fundera inte mer utan anmäl dig till trafikskolan i Bollebygd redan idag!

Vår trafikskola finns inte bara här för elever från Bollebygd som vill ta sitt körkort utan tar självklart emot elever även från närområdet. Bor du i Borås, Härryda, Ulricehamn, Lerum, Alingsås, Mark eller annan ort är du också välkommen till Tobbe Trafik i Bollebygd – individanpassad utbildning med eleven i centrum.

 

 

trafikskola husbil c1 Bollebygd Alingsås Mark Borås Härryda Ulricehamn Lerum